Sanayileşmek, en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır. Çalışması ve yaşaması için ekonomik elemanları memleketimizde mevcut olan büyük, küçük her çeşit sanayii kuracağız ve işleteceğiz. En başta vatan savunması olmak üzere, ürünlerimizi değerlendirmek ve en kısa yoldan, en ileri ve mutlu Türkiye idealine ulaşabilmek için, bu bir zorunluluktur.
M. Kemal Atatürk

LINKLER

Milli Eğitim Bakanlığı

MEGEP Projesi

ÖSYM

End. Otomasyon Nedir?

Otomatik üretim modern sanayinin temeli ve teknik ilerlemenin genel eğilimi olmaktadır. Bu da yeni fabrikasyon süreçleri, otomasyon olanaklarının daha geniş uygulanışı, otomatik işlem görücülerin ve sanayi robotlarının, çeşitli tipte yükleme gereçleri, yükleme gereçleri, transfer tezgahları ve otomatik kontrol sistemlerinin kullanımı demektir. Tüm bunlar için sürekli yeni uzmanlar istemi doğmaktadır.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi

E-Okul veli bilgilendirme sistemi, okulumuzda okuyan öğrencilerin velileri için kurulmuştur.Sisteme girildiğinde şu bilgiler edinilebilir;

Duyurular : Okul yöneticileri veya öğretmenler tarafından size ulaştırılmak istenen bireysel ve toplu duyurular,

Ders Programı : Ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri ve haftalık ders programı,

Devamsızlık Bilgileri : Dönem içerisindeki özürlü ve özürsüz devamsızlıklar,

Not Bilgileri : Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik puanlar.

Not : Bu sistemi kullanabilmek için öğrencinin TC Kimlik No ve okul numarasını bilmeniz gerekmektedir !